Frankrijk

FC Lorient - FC Nantes

Nantes heeft de uitwedstrijd tegen Lorient in de Ligue 1 zaterdag met 1-0 gewonnen. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Jean-Charles Castelletto zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Moses Simon, en Nantes op voorsprong bracht. Lorient heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Nantes twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Lorient dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Nantes met één doelpunt verschil. Lorient staat na deze wedstrijd met 22 punten op de zestiende positie, terwijl Nantes de nummer 12 is met 25 punten. Beide teams spelen op zondag 3 maart hun volgende wedstrijd in de competitie. Lorient speelt om 17.05 uur op het Roazhon Park uit tegen Rennes. Nantes neemt het om 15.00 uur thuis op tegen Metz in het Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau.