Frankrijk

Lille - FC Lorient

Lille won zondag van Lorient in de Ligue 1-wedstrijd. Lille won het duel met 3-0. In de 37ste minuut nam Lille de leiding via Jonathan David, op aangeven van Angel Gomes. De 2-0 werd in de 90ste minuut gemaakt toen Rémy Cabella het doel vond voor Lille. Edon Zhegrova diepte de voorsprong uit in de in de 93ste minuut minuut. Lorient heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren. In de laatste vijf wedstrijden heeft Lille twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Lorient één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Lille staat op de vijfde plek met 31 punten. Lorient staat op de zeventiende plek met 12 punten. De volgende wedstrijd van Lille is op zondag 28 januari om 13.00 uur uit tegen Montpellier in het Stade de la Mosson-Mondial 98. Lorient speelt op dezelfde dag om 15.00 uur thuis tegen Le Havre in het Stade du Moustoir - Yves Allainmat.