Frankrijk

Strasbourg - FC Lorient

Lorient heeft Strasbourg zondag met 1-3 verslagen in de Ligue 1. Strasbourg eindigde de wedstrijd met 10 spelers. Mohamed Bamba opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team. Lorient voerde de voorsprong op naar 2-0 net voor het rustsignaal toen Bamba nogmaals scoorde, op aangeven van Théo Le Bris. Direct na de rust vergrootte Julien Ponceau de voorsprong van Lorient. Frédéric Guilbert verkleinde de achterstand voor Strasbourg in de 51ste minuut. Maar Strasbourg was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Strasbourg moest verder met 11 man nadat Dilane Bakwa in de 95ste minuut rood kreeg. Het was de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Strasbourg. In de laatste vijf wedstrijden heeft Strasbourg twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Lorient drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. . Emanuel Emegha (Strasbourg) speelde de hele wedstrijd. Strasbourg staat op de tiende plaats met 25 punten. Lorient staat op de dertiende plaats met 22 punten. Strasbourg speelt op zaterdag 24 februari om 21.00 uur in het Stade de la Meinau thuis tegen Brest. Op dezelfde dag speelt Lorient om 17.00 uur thuis tegen Nantes in het Stade du Moustoir - Yves Allainmat.