Frankrijk

Clermont Foot - Strasbourg

Clermont heeft zondag in de Ligue 1 gelijkgespeeld in de thuiswedstrijd tegen Strasbourg: 1-1. In de 34ste minuut nam Strasbourg de leiding via Moïse Sahi, op aangeven van Ibrahima Sissoko. Direct na de rust bracht Shamar Nicholson Clermont langszij. Dat betekent dat Strasbourg nu zesde wedstrijden op rij ongeslagen is. Clermont heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Strasbourg drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Clermont dit seizoen. Emanuel Emegha werd in de 60e minuut in het veld gebracht voor Strasbourg. Clermont heeft 15 punten en staat op de zeventiende positie, terwijl Strasbourg met 25 punten de tiende positie inneemt. In de volgende wedstrijd gaat Clermont op zondag 4 februari om 15.00 uur op bezoek bij Lille. Strasbourg neemt het vrijdag 2 februari om 21.00 uur thuis op tegen PSG.