Frankrijk

Strasbourg - Paris Saint-Germain

PSG heeft vrijdag de uitwedstrijd tegen Strasbourg in de Ligue 1 met 2-1 gewonnen in het Stade de la Meinau. De doelpuntenmakers voor PSG waren Asensio en Mbappé. Na een half uur nam PSG de leiding, toen Mbappé scoorde, op aangeven van Asensio. Direct na de rust vergrootte Asensio de voorsprong van PSG. Dilane Bakwa verkleinde de marge voor Strasbourg in de 68ste minuut. Maar Strasbourg was niet bij machte vaker te scoren. Dat betekent dat PSG nu vijftiende wedstrijden op rij ongeslagen is. In de laatste vijf wedstrijden heeft Strasbourg twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl PSG drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Strasbourg dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van PSG met één doelpunt verschil. Emanuel Emegha werd in de 52e minuut in het veld gebracht voor Strasbourg. Dit betekent dat Strasbourg op de tiende plaats staat met 25 punten en dat PSG bovenaan staat met 47 punten. Op zaterdag 10 februari speelt Strasbourg om 17.00 uur een uitwedstrijd tegen Lens in het Stade Bollaert-Delelis. PSG speelt op dezelfde dag om 21.00 uur thuis tegen Lille op Parc des Princes.