Frankrijk

FC Nantes - Paris Saint-Germain

De eerste helft is zaterdag zonder doelpunten gebleven in de Ligue 1-wedstrijd tussen Nantes en PSG, maar in de tweede helft nam PSG de controle over de wedstrijd en won uiteindelijk met 2-0. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 60ste minuut tot Lucas Hernández scoorde, met een assist van Marcos Aoás Corrêa, en zo PSG op voorsprong bracht. Kylian Mbappé diepte de voorsprong van PSG uit in de 78ste minuut. Het resultaat betekent dat PSG al zeventiende wedstrijden achter elkaar ongeslagen is. In de laatste vijf wedstrijden heeft Nantes één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl PSG vier overwinningen en één gelijkspel heeft. In de huidige stand heeft Nantes 22 punten en staat op de dertiende plaats, terwijl PSG met 53 punten op de eerste positie staat. In de volgende wedstrijd gaat Nantes op zaterdag 24 februari om 17.00 uur op bezoek bij Lorient. PSG speelt zondag 25 februari om 17.05 uur thuis tegen Rennes.