Frankrijk

Paris Saint-Germain - Lille

PSG heeft zaterdag in de Ligue 1 een goede zaak gedaan door het thuisduel tegen Lille te winnen met 3-1. De thuisploeg leidde bij rust met 2-1. Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Yusuf Yazici scoorde na 6 minuten. PSG maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Gonçalo Matias Ramos scoorde, op aangeven van Ousmane Dembélé, in de 10de minuut. PSG maakte het 2-1 na 17 minuten. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Randal Kolo Muani diepte de voorsprong van PSG uit na een assist van Bradley Barcola, in de 80ste minuut. PSG draaide daarmee de rollen om. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-1. Dit resultaat was voor PSG de zestiende ongeslagen wedstrijd achter elkaar. PSG heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Lille twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. In de huidige stand heeft PSG 50 punten en staat op de eerste plaats, terwijl Lille met 35 punten op de vierde positie staat. Op zaterdag 17 februari speelt PSG om 21.00 uur uit tegen Nantes in het Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau en neemt Lille het thuis op tegen Le Havre om 17.00 uur in het Decathlon Arena - Stade Pierre-Mauroy.