Frankrijk

Montpellier - Strasbourg

De wedstrijd tussen Montpellier en Strasbourg in het Stade de la Mosson-Mondial 98 is in 2-2 geëindigd. Voor deze uitwedstrijd van zondag had Strasbourg vier opeenvolgende nederlagen geleden in de Ligue 1. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Habib Diarra zich gelden toen hij scoorde en Strasbourg op voorsprong bracht. Arnaud Nordin maakte gelijk namens Montpellier in de 71ste minuut na een assist van Téji Savanier. Met nog zeven minuten te spelen scoorde Emanuel Emegha en kwam Strasbourg op voorsprong, op aangeven van Saïdou Sow. Vier minuten later maakte Montpellier gelijk. Nordin passeerde nog een keer de doelman. Het was de zevende wedstrijd zonder overwinning op rij voor Strasbourg. Montpellier heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Strasbourg één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was het negende gelijkspel van Montpellier dit seizoen. Emanuel Emegha scoorde één doelpuntkreeg één gele kaartwerd uit de wedstrijd gewisseld in de 93ste minuut voor Strasbourg. Montpellier staat op de vijftiende plaats met 23 punten. Strasbourg is de nummer 12 met 26 punten. De volgende speeldag speelt Montpellier op vrijdag 8 maart om 21.00 uur in een uitwedstrijd tegen Nice. Strasbourg ontvangt zondag 10 maart om 15.00 uur Monaco.