Frankrijk

Strasbourg - Stade Brest

Mede dankzij een hattrick van Mahdi Camara heeft Brest de uitwedstrijd in de Ligue 1 tegen Strasbourg gewonnen met 3-0. In de 33ste minuut nam Brest de leiding via Camara. Zeven minuten later vergrootte Brest de marge. Camara passeerde nog een keer de doelman, op aangeven van Martín Satriano. Brest vond het doel nogmaals via Camara en maakte hiermee zijn hattrick af in de 60ste minuut. Strasbourg heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren. Dat betekent dat Brest nu twaalfde wedstrijden op rij ongeslagen is. In de laatste vijf wedstrijden heeft Strasbourg één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Brest twee overwinningen en drie keer gelijkgespeeld heeft. Emanuel Emegha bij Strasbourg in de 79ste minuut gewisseld. Met 25 punten staat Strasbourg op de twaalfde plaats, terwijl Brest met 43 punten op de tweede plek staat. In de volgende wedstrijd speelt Strasbourg uit tegen Montpellier op zondag 3 maart om 15.00 uur in het Stade de la Mosson-Mondial 98. Brest speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Le Havre in het Stade Francis-Le Blé.