Engeland

Burnley - Brentford

Brentford heeft bij met minimaal verschil verloren van Burnley op Turf Moor. De Premier League-wedstrijd op zaterdag werd met 1-2 gewonnen door Burnley. Brentford eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat één speler van het team van het veld werd gestuurd. Brentford hadden al vroeg in de wedstrijd een speler minder, toen Sergio Reguilón eruit gestuurd werd in de 9de minuut. Burnley opende de score in de tiende minuut via Jacob Bruun Larsen. Het volgende doelpunt liet lang op zich wachten. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde David Datro Fofana en bouwde de voorsprong uit na een assist van Wilson Odobert. Met nog zeven minuten te spelen verkleinde Kristoffer Ajer de achterstand voor Brentford, op aangeven van Shandon Baptiste. Maar Brentford was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1. Brentford heeft al zes wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Burnley één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Brentford één gelijkspel en vier nederlagen heeft. De nederlaag was voor Brentford de tiende nederlaag met één doelpunt verschil. . Mark Flekken (Brentford) speelde de hele wedstrijd. Burnley staat na deze wedstrijd op de negentiende positie met 17 punten, terwijl Brentford de nummer 15 is met 26 punten. Op zaterdag 30 maart om 21.00 uur ontvangt Brentford Manchester United in het Gtech Community Stadium.