Engeland

Burnley - Bournemouth

0 - 2
Expected goals1.5 - 1.1

Na zeven wedstrijden in de Premier League zonder overwinning heeft Bournemouth eindelijk weer punten gepakt. De wedstrijd tegen Burnley leverde een 0-2 winst op. Bournemouth opende de score in de dertiende minuut na een doelpunt van Justin Kluivert, met een assist van Lewis Cook. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. De uiteindelijke 2-0 voor Bournemouth werd vlak voor tijd gemaakt door Antoine Semenyo, op aangeven van Cook. Burnley heeft in de laatste vijf wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Bournemouth één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Justin Kluivert scoorde één doelpuntkreeg één gele kaartwerd uit de wedstrijd gewisseld in de 73ste minuut voor Bournemouth. Burnley staat op de negentiende plek met 13 punten. Bournemouth is de nummer 13 met 31 punten. Bournemouth heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Burnley. Bournemouth speelt de eerstvolgende wedstrijd op zaterdag 9 maart om 16.00 uur thuis tegen Sheffield United in het Vitality Stadium.