Engeland

Brentford - Chelsea

Brentford keek bij de rust tegen een 1-0 achterstand aan in de wedstrijd tegen Chelsea in de Premier League. In de tweede helft kwam Brentford goed terug. Het duel eindigde uiteindelijk in 2-2. In de 35ste minuut nam Chelsea de leiding via Nicolas Jackson, met een assist van Malo Gusto. Direct na de rust bracht Mads Roerslev Brentford langszij. Yoane Wissa maakte 2-1 in de 69ste minuut, na een assist van Frank Onyeka. Met nog zeven minuten te spelen maakte Axel Disasi gelijk voor Chelsea, op aangeven van Cole Palmer. Voor Brentford was het de vierde wedstrijd achter elkaar zonder overwinning. In de laatste vijf wedstrijden heeft Brentford één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Chelsea één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Brentford dit seizoen. . Mark Flekken (Brentford) speelde de hele wedstrijd. Brentford staat na deze wedstrijd op de vijftiende plek met 26 punten, terwijl Chelsea op de elfde plek staat met 36 punten. Chelsea heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Brentford. De volgende wedstrijd voor Brentford is uit tegen Arsenal. De teams staan op zaterdag 9 maart om 18.30 uur tegenover elkaar. Chelsea neemt het maandag 11 maart om 21.00 uur thuis op tegen Newcastle.