Chelsea-fans roepen om Mourinho en eisen vertrek jarige Pochettino

Reacties

De positie van Mauricio Pochettino staat zwaar onder druk. In een toxische sfeer zag de manager van Chelsea zaterdag zijn ploeg ternauwernood een resultaat boeken bij laagvlieger Brentford. Toch lijkt het vechten tegen de bierkaai, voor de Argentijn.

Chelsea-fans roepen om Mourinho en eisen vertrek jarige Pochettino
© Pro Shots
Brentford
Brentford
2 - 2
Chelsea
Chelsea

Nota bene op de verjaardag van Pochettino beleefde de trainer een vervelende middag. Toen Chelsea dreigde te verliezen, werden de pijlen van de fans op de manager gericht. Op niet mis te verstane wijze maakte de achterban zijn onvrede duidelijk. Het vertrek van Pochettino werd geëist, terwijl ook de naam van de voormalige succesmanager José Mourinho minutenlang gescandeerd werd.

'Ik maak me geen zorgen', vertelde Pochettino na afloop stoïcijns bij Sky Sports. De Londense topclub was weggezakt naar de elfde plaats, 27 (!) punten achter koploper Liverpool, dus snapt de Argentijn de kritiek. 'We moeten dat accepteren. Je kan alleen een relatie met je fans opbouwen, als je wedstrijden wint. Ik zal hard blijven werken om de perceptie te veranderen.'

Een late gelijkmaker van Axel Disasi redde de meubelen voor Chelsea nog enigszins, maar de fans namen er geen genoegen mee. Ook eigenaar Todd Boehly moest het stevig ontgelden, middels vervelende spreekkoren aan zijn adres. Daarnaast werd de naam van de verdreven Russische ex-eigenaar Roman Abramovich veelvuldig gezongen. Chelsea verkeert in crisis, zoveel is wel duidelijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
10
Brighton & Hove Albion
37
12
12
13
55-60
-5
48
11
AFC Bournemouth
37
13
9
15
53-65
-12
48
12
Crystal Palace
37
12
10
15
52-58
-6
46
* Actueel tot en met 17 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.