Engeland

West Ham United - Burnley

Burnley heeft in de rust met 0-2 voor gestaan in de wedstrijd tegen West Ham. In de tweede helft kwam West Ham nog terug. De wedstrijd eindigde in 2-2. Burnley opende de score na 11 minuten via David Datro Fofana. Direct na de rust bracht Lucas Tolentino Coelho de Lima West Ham langszij. Burnley scoorde na 46 minuten en maakte de score zo 1-2. De gelijkmaker voor West Ham werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Danny Ings. West Ham heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Burnley één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was het zevende gelijkspel van West Ham dit seizoen. Op dit moment heeft West Ham 43 punten en staat op de zevende plaats, terwijl Burnley met 14 punten op de negentiende positie staat. Op zondag 17 maart om 15.00 uur speelt West Ham een thuiswedstrijd tegen Aston Villa in het London Stadium.