Engeland

Everton - West Ham United

De eerste helft is zaterdag nog doelpuntloos gebleven in de Premier League-wedstrijd tussen Everton en West Ham, maar in de tweede helft nam West Ham de controle over de wedstrijd en won uiteindelijk met 3-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Norberto Bercique Gomes Betuncal scoorde, met een assist van James Garner, en zo Everton op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Kurt Zouma gelijk namens West Ham na een assist van James Ward-Prowse. De 2-1 voorsprong werd vlak voor tijd gemaakt toen Tomás Soucek het doel vond voor West Ham, op aangeven van Mohammed Kudus. West Ham kwam op 3-1 toen Edson Álvarez het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, met een assist van Jarrod Bowen, in de 95ste minuut. Voor Everton was het de tiende wedstrijd achter elkaar zonder overwinning. In de laatste vijf wedstrijden heeft Everton drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl West Ham twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Everton staat na deze wedstrijd met 25 punten op de zestiende plek, terwijl West Ham op de zevende plek staat met 42 punten. Everton speelt zijn volgende duel uit tegen Manchester United. De teams staan op zaterdag 9 maart om 13.30 uur tegenover elkaar. West Ham neemt het zondag 10 maart om 15.00 uur thuis op tegen Burnley.