FC Emmen - TOP Oss

0 - 1
Expected goals1.3 - 0.8

TOP Oss heeft de uitwedstrijd tegen FC Emmen gewonnen. Het duel in de Eerste Divisie eindigde in 1-0. Eén speler van FC Emmen kreeg een rode kaart. Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Abel Stensrud scoorde in de 22ste minuut, op aangeven van Joshua Zimmerman. Na een overtreding in de 55ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Ben Scholte van FC Emmen met rood van het veld. In de laatste vijf wedstrijden heeft FC Emmen twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl TOP Oss drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning van TOP Oss met één doelpunt verschil. TOP Oss speelt de eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 15 maart om 20.00 uur thuis tegen Helmond Sport in het Frans Heesen Stadion.