TOP Oss - Jong Ajax

De Eerste Divisie-wedstrijd tussen TOP Oss en Jong Ajax eindigde in 2-1. Thuisploeg TOP Oss leidt in de eerste helft met 2-0. Ajax slaagde er niet in om terug te komen. TOP Oss opende de score in de 25e minuut via Arthur Allemeersch. TOP Oss voerde de voorsprong op naar 2-0 net voor het fluitsignaal toen Allemeersch nogmaals scoorde, op aangeven van Grad Damen. Direct na de rust poetste Julian Rijkhoff iets van de achterstand weg voor Jong Ajax. TOP Oss heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Jong Ajax twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van TOP Oss dit seizoen. De nederlaag was ook voor Jong Ajax de zesde nederlaag met één doelpunt verschil. TOP Oss speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Jong FC Utrecht op Sportcomplex Zoudenbalch, Jong Ajax treft Telstar in de thuiswedstrijd in het Sportpark De Toekomst. Beide wedstrijden worden gespeeld op maandag 26 februari om 20.00 uur.