TOP Oss - FC Den Bosch

Den Bosch heeft weer eens gewonnen in de Eerste Divisie. De ploeg versloeg TOP Oss uit met 1-2 in het Frans Heesen Stadion. Het is de eerste zege na acht nederlagen. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 60ste minuut tot Kacper Kostorz scoorde, met een assist van Jaron Vicario, en zo Den Bosch op voorsprong bracht. Grad Damen maakte gelijk namens TOP Oss na een assist van Arthur Allemeersch, in de 77ste minuut. Luke Mbete maakte het beslissende doelpunt na een assist van Kostorz, in de 79ste minuut. TOP Oss heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Den Bosch één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de elfde nederlaag met één doelpunt verschil van TOP Oss dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van Den Bosch met één doelpunt verschil. De volgende speeldag speelt TOP Oss op maandag 11 maart om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen FC Emmen. Den Bosch ontvangt vrijdag 15 maart om 20.00 uur Willem II.