Jong FC Utrecht - TOP Oss

TOP Oss heeft maandag het uitduel met Jong FC Utrecht gewonnen. De wedstrijd in de Eerste Divisie eindigde in 0-3. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Konstantinos Doumtsios zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Abel Stensrud, en TOP Oss op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Stensrud en bouwde de voorsprong uit. TOP Oss vond het net nogmaals via Stensrud in de 89ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Jong FC Utrecht één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl TOP Oss drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Op 1 maart om 20.00 uur staat de uitwedstrijd tussen Jong FC Utrecht en NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion op het programma. TOP Oss treft dan bij De Graafschap op Stadion De Vijverberg.