Jong FC Utrecht - Jong AZ

Jong AZ heeft maandag de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht in de Eerste Divisie met 2-1 gewonnen op Sportcomplex Zoudenbalch. De doelpuntenmakers voor Jong AZ waren Daal en Koster. In de 38ste minuut nam Jong AZ de leiding via Koster. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Daal en vergrootte de voorsprong. Silas Andersen poetste iets van de achterstand weg voor Jong FC Utrecht in de 65ste minuut. Maar Jong FC Utrecht was niet bij machte vaker te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1. Het is de elfde wedstrijd zonder overwinning achter elkaar voor Jong FC Utrecht. In de laatste vijf wedstrijden heeft Jong FC Utrecht twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Jong AZ drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Jong FC Utrecht dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van Jong AZ met één doelpunt verschil. Cambuur is de volgende tegenstander voor Jong FC Utrecht in de uitwedstrijd. Jong AZ speelt een uitwedstrijd tegen Den Bosch in Stadion De Vliert. Beide wedstrijden worden op vrijdag 16 februari om 20.00 uur gespeeld.