SC Cambuur - Jong FC Utrecht

Jong FC Utrecht heeft weer eens gewonnen in de Eerste Divisie. De ploeg versloeg Cambuur uit met 2-4 in het Cambuur Stadion. Het is de eerste zege na elf nederlagen. Cambuur nam de leiding in de 32ste minuut via Jeremy van Mullem. Jong FC Utrecht maakte gelijk net voor het fluitsignaal toen Jesse van de Haar scoorde, met een assist van Adrian Blake. Direct na de rust bracht Blake Jong FC Utrecht op voorsprong. Zes minuten later voerde Jong FC Utrecht de score verder op. Van de Haar passeerde nog een keer de doelman, op aangeven van Gibson Yah. Met nog zes minuten te spelen verkleinde Milan Smit de achterstand voor Cambuur, met een assist van Roberts Uldrikis. Maar Cambuur was niet in staat om meer goals te maken. Met nog vijf minuten op de klok voerde Lynden Edhart de score verder op voor Jong FC Utrecht, op aangeven van Emil Schlichting. Edhart voltooide zo de comeback van Jong FC Utrecht. Dit bracht de uiteindelijke score op 4-2. Cambuur heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Jong FC Utrecht één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Volgende tegenstander voor Jong FC Utrecht is TOP Oss. De teams spelen tegen elkaar op maandag 26 februari om 20.00 uur op Sportcomplex Zoudenbalch.