De Graafschap - TOP Oss

De Graafschap heeft vrijdag de thuiswedstrijd tegen TOP Oss in de Eerste Divisie met 2-1 gewonnen op Stadion De Vijverberg. De doelpuntenmakers voor De Graafschap waren Colyn en Van Gilst. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Van Gilst scoorde, op aangeven van Colyn. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Colyn en vergrootte de voorsprong. Grad Damen milderde de achterstand van TOP Oss na een assist van Joshua Zimmerman, in de 78ste minuut. Maar TOP Oss was niet bij machte vaker te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft De Graafschap twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl TOP Oss twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de tiende overwinning met één doelpunt verschil van De Graafschap dit seizoen. De nederlaag was ook voor TOP Oss de tiende nederlaag met één doelpunt verschil. De Graafschap speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Cambuur in het Cambuur Stadion, TOP Oss treft Den Bosch in de thuiswedstrijd in het Frans Heesen Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 8 maart om 20.00 uur.