Helmond Sport - De Graafschap

Helmond Sport heeft vrijdag drie keer gescoord in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap in de Eerste Divisie. De wedstrijd eindigde in 3-1. De Graafschap begon de wedstrijd goed en nam in de 18de minuut de leiding via Simon Colyn, op aangeven van Xandro Schenk. Alvaro Marin Sesma bracht in de 26ste minuut Helmond Sport op gelijke hoogte. Marin Sesma bracht in de 43ste minuut de thuisploeg op voorsprong. De uiteindelijke 3-1 voor Helmond Sport werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Martijn Kaars, op aangeven van Giannis Botos. In de laatste vijf wedstrijden heeft Helmond Sport twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl De Graafschap twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Helmond Sport uit tegen Groningen op vrijdag 23 februari om 20.00 uur in het Euroborg. De Graafschap speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Den Bosch op Stadion De Vijverberg.