VVV-Venlo - FC Emmen

De eerste helft van het duel in de Eerste Divisie tussen VVV en FC Emmen is vrijdag doelpuntloos gebleven, maar in de tweede helft trok thuisploeg VVV het duel naar zich toe: 2-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Michalis Kosidis zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Rick Ketting, en VVV op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor VVV werd gemaakt door Pepijn Doesburg, op aangeven van Kosidis. VVV heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl FC Emmen twee overwinningen en drie nederlagen heeft. NAC Breda is vrijdag 15 maart om 20.00 uur in het Rat Verlegh Stadion de volgende tegenstander voor VVV.