PEC Zwolle - FC Volendam

PEC Zwolle en FC Volendam hebben zondag de punten gedeeld in de Eredivisie. Het duel eindigde in 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Davy van den Berg scoorde en zo PEC Zwolle op voorsprong bracht. Damon Mirani maakte in de 70ste minuut gelijk namens FC Volendam. PEC Zwolle heeft voor de vijfde keer achter elkaar geen overwinning behaald. PEC Zwolle heeft in de laatste vijf wedstrijden twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl FC Volendam twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het zevende gelijkspel van PEC Zwolle dit seizoen. PEC Zwolle staat na deze wedstrijd met 28 punten op de dertiende plek, terwijl FC Volendam de nummer 18 is met 14 punten. In de volgende wedstrijd speelt PEC Zwolle op zaterdag 16 maart om 18.45 uur bij Fortuna Sittard. FC Volendam ontvangt zondag 17 maart om 12.15 uur AZ.