SC Heerenveen - PEC Zwolle

In de Eredivisie-wedstrijd zondag tussen Heerenveen en PEC Zwolle, is Heerenveen al in de eerste helft op voorsprong gekomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 1-0-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 2-0 winst. Kort voor de rust nam Heerenveen de leiding toen Anas Tahiri scoorde. Pelle van Amersfoort bouwde in de 67ste minuut de voorsprong uit voor Heerenveen. Het was de vierde wedstrijd op rij voor PEC Zwolle dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Heerenveen drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl PEC Zwolle één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Op zondag 10 maart staat de volgende competitiewedstrijd voor beide teams op het programma. Heerenveen zal om 16.45 uur in het Goffertstadion uit tegen NEC spelen. PEC Zwolle neemt het om 14.30 uur thuis op tegen FC Volendam in het MAC³PARK Stadion.