Feyenoord - Heracles Almelo

De wedstrijd van zondag tussen Feyenoord en het bezoekende Heracles in het Stadion Feijenoord is in 3-0 geëindigd. Dit is de elfde ongeslagen wedstrijd op rij voor Feyenoord in de Eredivisie. Binnen het half uur nam Feyenoord de leiding, toen Yankuba Minteh scoorde, op aangeven van Luka Ivanusec. Santiago Giménez bracht in de 41ste minuut Feyenoord op 2-0, met een assist van Mats Wieffer. De thuisploeg vond het net nog een keer, deze keer via Igor Paixão in de 73ste minuut. Heracles heeft voor de vierde keer achter elkaar geen overwinning behaald. Feyenoord heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Heracles één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Feyenoord heeft 59 punten en staat op de tweede plek, terwijl Heracles met 23 punten de veertiende positie inneemt. In de volgende wedstrijd speelt Feyenoord op zondag 17 maart om 14.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Heerenveen. Heracles neemt het vrijdag 15 maart om 20.00 uur thuis op tegen Go Ahead Eagles.