PSV - Feyenoord

2 - 2
Expected goals2.4 - 2.5

De wedstrijd tussen de twee topploegen PSV en de bezoekende ploeg Feyenoord in de Eredivisie is zondag in een 2-2 gelijkspel geëindigd. Malik Tillman opende na slechts vier minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Luuk de Jong. Yankuba Minteh bracht in de 22ste minuut Feyenoord op gelijke hoogte. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Santiago Giménez Feyenoord op voorsprong na een assist van Lutsharel Geertruida. Guus Til maakte gelijk namens PSV in de 71ste minuut na een assist van De Jong. Het resultaat betekent dat PSV na 24e wedstrijden ongeslagen blijft dit seizoen. In de laatste vijf wedstrijden heeft PSV drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Feyenoord vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was het derde gelijkspel van PSV dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt PSV op vrijdag 8 maart om 20.00 uur in een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord ontvangt zondag 10 maart om 20.00 uur Heracles.