Zerrouki niet blij met afkappen van mannelijke duels met Tillman

Reacties

Ramiz Zerrouki was niet geheel tevreden over de arbitrage bij het duel tussen PSV en Feyenoord. De 25-jarige middenvelder speelde de hele wedstrijd en kreeg in de tweede helft een gele kaart van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Zerrouki niet blij met afkappen van mannelijke duels met Tillman
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Het ging Zerrouki met name om zijn fysieke duels met Malik Tillman, die de openingstreffer maakte. 'We proberen het elkaar gewoon moeilijk te maken, zodat we niet in onze kracht kunnen komen', zei Zerrouki tijdens de persconferentie. 'We weten dat als hij aan de bal komt en de ruimte heeft, hij het spel kan gaan maken', analyseerde de middenvelder.

'Daar proberen we wat mee te spelen, dat doet hij ook bij mij', stelde Zerrouki. 'Ik vond het een beetje onnodig dat het zo bestraft werd. Nogmaals, het is voetbal. Ik denk dat we die duels ook wel willen zien, er moet strijd zijn. Als dat dan zo snel wordt afgekapt, dan vind ik dat best jammer.'

Verder overheerste bij Zerrouki de teleurstelling na het 2-2 gelijkspel in Eindhoven. 'We hebben alles gegeven en geprobeerd om hier winnend af te sluiten. We wisten dat het moeilijk zou worden. Het gat was tien punten en dat is nu nog steeds het geval.'

Er zijn nog tien speelrondes te gaan in de Eredivisie. Feyenoord verdedigt ten opzichte van nummer drie FC Twente een gat van zes punten. De bovenste twee teams in de Eredivisie zijn verzekerd van Champions League-voetbal, de nummer drie gaat het voorportaal van het elitetoernooi in.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSV
31
27
3
1
103-17
+86
84
2
Feyenoord
31
23
6
2
80-24
+56
75
3
FC Twente
31
19
6
6
59-31
+28
63
4
AZ
30
16
7
7
59-35
+24
55
* Actueel tot en met 25 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer R. Zerrouki
Meer over R. Zerrouki
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.