Almere City FC - Feyenoord

0 - 2
Expected goals1 - 0.7

De verdediging van Feyenoord staat goed. Het duel in de Eredivisie tussen Almere City en Feyenoord is in 0-2 geëindigd. Dat betekent dat Feyenoord erin geslaagd is om de nul te houden in vijf opeenvolgende wedstrijden. Het duurde tot de 72ste minuut voordat Yankuba Minteh Feyenoord op voorsprong bracht, met een assist van Quilindschy Hartman. Maar Feyenoord had nog tijd voor een extra doelpunt. Minteh vond het net opnieuw in de 92ste minuut, op aangeven van Calvin Stengs. Feyenoord heeft nu vier wedstrijden achter elkaar ongeslagen afgesloten en heeft daarnaast ook nog vier overwinningen op rij geboekt. In de laatste vijf wedstrijden heeft Almere City twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Feyenoord vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Met 27 punten staat Almere City op de twaalfde plaats, terwijl Feyenoord met 55 punten op de tweede plek staat. Volgende tegenstander voor Feyenoord is PSV. De teams spelen tegen elkaar op zondag 3 maart om 14.30 uur in het Philips Stadion.