Almere City FC - Excelsior

Excelsior heeft vrijdag met één doelpunt verschil verloren in de uitwedstrijd tegen Almere City. Het team werd met 1-2 verslagen in de Eredivisie. Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam na 26 minuten de leiding na een doelpunt van Troy Parrott, op aangeven van Siebe Horemans. Stije Resink bracht in de 43ste minuut Almere City op gelijke hoogte, met een assist van Peer Koopmeiners. Almere City scoorde na 68 minuten en zette zo de score op 2-1. In de laatste vijf wedstrijden heeft Almere City drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Excelsior één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Excelsior speelt de eerstvolgende wedstrijd op zaterdag 10 februari om 18.45 uur thuis tegen Twente in het Van Donge & De Roo Stadion.