Heracles Almelo - Almere City FC

Almere City heeft in de rust met 0-2 voor gestaan in de wedstrijd tegen Heracles. In de tweede helft kwam Heracles nog terug. Het duel eindigde in 2-2. Almere City eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat één speler van het team van het veld werd gestuurd. Almere City kwam op voorsprong toen Yoann Cathline scoorde na 19 minuten, met een assist van Thomas Robinet. Robinet bracht in de 35ste minuut Almere City op 2-0. Direct na de rust verkleinde Jizz Hornkamp de achterstand voor Heracles. Na een overtreding in de 59ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Robinet van Almere City met rood van het veld. Ajdin Hrustic maakte in de 65ste minuut gelijk namens Heracles. Heracles heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Almere City twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Heracles dit seizoen. Heracles staat nu op de veertiende positie met 23 punten, terwijl Almere City op de twaalfde plaats staat met 28 punten. Feyenoord is zondag 10 maart om 20.00 uur in het Stadion Feijenoord de volgende tegenstander voor Heracles.