RKC Waalwijk - Vitesse

In de Eredivisie heeft zaterdag RKC Waalwijk het thuisduel tegen Vitesse gewonnen. In de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong, waarna Waalwijk in de tweede helft uitliep naar 3-1. Binnen het half uur nam RKC Waalwijk de leiding, toen David Min scoorde, met een assist van Julian Lelieveld. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Paxten Aaronson gelijk namens Vitesse na een assist van Kacper Kozlowski. Reuven Niemeijer bracht RKC Waalwijk op voorsprong in de 71ste minuut na een assist van Dario Van den Buijs. De uiteindelijke 3-1 voor RKC Waalwijk werd vlak voor tijd gemaakt door Michiel Kramer, op aangeven van Richonell Margaret. In de laatste vijf wedstrijden heeft RKC Waalwijk twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Vitesse één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Op zaterdag 16 maart start om 20.00 uur een uitwedstrijd voor RKC Waalwijk tegen Excelsior in het Van Donge & De Roo Stadion. Vitesse speelt op dezelfde dag om 21.00 uur thuis tegen Almere City in de GelreDome.