Engeland

Manchester United - Everton

Manchester United is zaterdag in de eerste helft op voorsprong gekomen tegen Everton. De bezoekers kwamen in de tweede helft niet meer terug. De wedstrijd in de Premier League eindigde in 2-0. De thuisploeg opende de score in de twaalfde minuut via Bruno Fernandes. Marcus Rashford bracht in de 36ste minuut Manchester United op 2-0. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 2-0 overwinning voor Manchester United. Everton heeft voor de elfde keer achter elkaar geen overwinning behaald. In de laatste vijf wedstrijden heeft Manchester United drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Everton twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. In de huidige stand heeft Manchester United 47 punten en staat op de zesde plaats, terwijl Everton met 25 punten op de zestiende positie staat. Op zaterdag 30 maart speelt Manchester United om 21.00 uur uit tegen Brentford in het Gtech Community Stadium en neemt Everton het uit op tegen Bournemouth om 16.00 uur in het Vitality Stadium.