Jong PSV - SC Cambuur

De eerste helft is maandag zonder doelpunten gebleven in de Eerste Divisie-wedstrijd tussen Jong PSV en Cambuur, maar in de tweede helft nam Eindhoven de controle over de wedstrijd en won uiteindelijk met 3-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Jevon Simons scoorde en zo Jong PSV op voorsprong bracht. Jesper Uneken vergrootte de marge in de 75ste minuut na een assist van Koen Jansen. Marco Tol verkleinde de achterstand van Cambuur na een assist van Augustin Anello, in de 77ste minuut. Maar Cambuur was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Jong PSV maakte het 3-1 na 79 minuten. In de laatste vijf wedstrijden heeft Jong PSV twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Cambuur één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Op vrijdag 8 maart om 20.00 uur speelt Jong PSV bij Jong AZ op het AFAS Trainingscomplex.