NAC Breda - SC Cambuur

De wedstrijd in de Eerste Divisie tegen Cambuur is maandag geëindigd in een nederlaag voor NAC Breda. Het duel eindigde in 1-2. Cambuur nam de leiding in de 37ste minuut via Roberts Uldrikis, met een assist van Milan Smit. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Martin Koscelník gelijk namens NAC Breda na een assist van Dominik Janosek. Uldrikis scoorde nog een keer en maakte het beslissende doelpunt in de 71ste minuut na een assist van Fedde de Jong. Het is de vijfde wedstrijd zonder overwinning achter elkaar voor NAC Breda. In de laatste vijf wedstrijden heeft NAC Breda drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Cambuur één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van NAC Breda dit seizoen. Jong AZ is maandag 26 februari om 20.00 uur op het AFAS Trainingscomplex de volgende tegenstander voor NAC Breda.