Duitsland

VfL Bochum - Bayern München

Bochum heeft drie keer gescoord tegen Bayern München in de thuiswedstrijd in de Bundesliga op zondag. De wedstrijd eindigde in 3-2. Bayern München nam een vroege voorsprong, toen Jamal Musiala scoorde in de 14de minuut, op aangeven van Leon Goretzka. Takuma Asano bracht in de 38ste minuut Bochum op gelijke hoogte, met een assist van Anthony Losilla. Keven Schlotterbeck bracht in de 44ste minuut de thuisploeg op voorsprong, op aangeven van Kevin Stöger. Met nog vijf minuten te spelen voerde Stöger de score verder op voor Bochum. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 3-2 voor Bayern München werd vlak voor tijd gemaakt door Harry Kane, op aangeven van Mathys Tel. In de laatste vijf wedstrijden heeft Bochum twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Bayern München drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Bochum dit seizoen. De nederlaag was ook voor Bayern München de tweede nederlaag met één doelpunt verschil. . Matthijs de Ligt (Bayern München) speelde de hele wedstrijd. Bochum staat na deze wedstrijd met 25 punten op de elfde plek, terwijl Bayern München de nummer 2 is met 50 punten. Op zaterdag 24 februari speelt Bochum om 15.30 uur uit tegen Borussia Mönchengladbach in het BORUSSIA-PARK en neemt Bayern München het thuis op tegen RB Leipzig om 18.30 uur in de Allianz Arena.