Duitsland

Bayern München - Union Berlin

Bayern München heeft de thuiswedstrijd tegen Union Berlin gewonnen. Het duel in de Bundesliga eindigde in 1-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Raphaël Adelino José Guerreiro zich gelden toen hij scoorde en Bayern München op voorsprong bracht. In de laatste vijf wedstrijden heeft Bayern München vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Union Berlin twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Bayern München dit seizoen. De nederlaag was ook voor Union Berlin de derde nederlaag met één doelpunt verschil. . Matthijs de Ligt (Bayern München) speelde het hele duel. Met 44 punten staat Bayern München op de tweede plaats, terwijl Union Berlin met 14 punten op de vijftiende plek staat. Union Berlin heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Bayern München. De volgende speeldag speelt Bayern München uit tegen Augsburg, op zaterdag 27 januari om 15.30 uur. Union Berlin speelt zondag 28 januari om 15.30 uur thuis tegen Darmstadt.