Duitsland

Bayern München - 1899 Hoffenheim

Bayern München heeft vrijdag een 3-0 zege geboekt in de thuiswedstrijd tegen Hoffenheim in de Bundesliga. Bayern München kwam op voorsprong toen Jamal Musiala scoorde na 18 minuten, met een assist van Leroy Sané. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Musiala scoorde nog een keer in de 70ste minuut, na een assist van Sané. Harry Kane diepte de voorsprong uit in de in de 90ste minuut minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Bayern München vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Hoffenheim één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Wout Weghorst bij Hoffenheim in de 79ste minuut gewisseld. Matthijs de Ligt (Bayern München) speelde de hele wedstrijd. Op dit moment heeft Bayern München 41 punten en staat op de tweede plaats, terwijl Hoffenheim met 24 punten op de zevende positie staat. Bayern München heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Hoffenheim. De volgende speeldag speelt Bayern München op zondag 21 januari om 15.30 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Werder Bremen. Hoffenheim ontvangt zaterdag 20 januari om 15.30 uur Freiburg.