Duitsland

1899 Hoffenheim - Darmstadt 98

Met de rust staat Hoffenheim op een 2-1 voorsprong in de thuiswedstrijd tegen Darmstadt in de Bundesliga op dinsdag, maar in de tweede helft van de uitwedstrijd komt het team goed terug en maakt de gelijkmaker 3-3. Al vroeg in de wedstrijd kwam Hoffenheim op voorsprong, toen Andrej Kramaric scoorde na 14 minuten. Luca Pfeiffer bracht in de 23ste minuut Darmstadt op gelijke hoogte, op aangeven van Bartol Franjic. Ihlas Bebou bracht Hoffenheim na bijna een half uur op voorsprong, op aangeven van Grischa Prömel. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Tim Skarke gelijk namens Darmstadt na een assist van Pfeiffer. Bebou scoorde nog een keer in de 66ste minuut, na een assist van Florian Grillitsch. Met nog vijf minuten op de klok maakte Skarke zijn tweede doelpunt, met een assist van Pfeiffer. Hoffenheim heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Darmstadt twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het derde gelijkspel van Hoffenheim dit seizoen. Hoffenheim staat nu op de zesde plek met 24 punten, terwijl Darmstadt op de achttiende en laatste plek staat met 10 punten. Hoffenheim speelt de eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 12 januari om 20.30 uur op bezoek bij Bayern München in de Allianz Arena.