Duitsland

Eintracht Frankfurt - Bayern München

De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en het bezoekende Bayern München is in 5-1 geëindigd. Hiermee komt voor Bayern München een einde aan een serie van zes overwinningen achter elkaar in de Bundesliga. De thuisploeg nam een vroege voorsprong, toen Omar Khaled Mohamed Abd Elsala Marmoush scoorde na 12 minuten. Junior Dina Ebimbe vergrootte de voorsprong naar 2-0 na meer dan een half uur. Hugo Larsson bracht in de 36ste minuut Eintracht Frankfurt op 3-0, met een assist van Marmoush. In de 44ste minuut verkleinde Joshua Kimmich na een assist van Leroy Sané, de achterstand voor Bayern München. Direct na de rust liet Dina Ebimbe zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Eintracht Frankfurt. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Ansgar Knauff en voerde de score verder op na een assist van Marmoush. In de laatste vijf wedstrijden heeft Eintracht Frankfurt twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Bayern München vier overwinningen en één nederlaag heeft. Eintracht Frankfurt staat op de zevende plaats met 21 punten. Bayern München is de nummer 2 met 32 punten. Bayern München heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Eintracht Frankfurt. Op zondag 17 december speelt Eintracht Frankfurt om 17.30 uur uit tegen Leverkusen in de BayArena en neemt Bayern München het thuis op tegen Stuttgart om 19.30 uur in de Allianz Arena.