Duitsland

Bayern München - Borussia Mönchengladbach

Bayern München heeft Borussia Mönchengladbach met 3-1 verslagen in de Bundesliga op zaterdag. Borussia Mönchengladbach nam de leiding in de 35ste minuut via Nico Elvedi, op aangeven van Jordan Siebatcheu. Bayern München maakte gelijk net voor het fluitsignaal toen Aleksandar Pavlovic scoorde, met een assist van Thomas Müller. Harry Kane maakte 2-1 in de 70ste minuut. De uiteindelijke 3-1 voor Bayern München werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Matthijs de Ligt, op aangeven van Leroy Sané. In de laatste vijf wedstrijden heeft Bayern München vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Borussia Mönchengladbach één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Matthijs de Ligt speelde de hele wedstrijd voor Bayern München en scoorde één doelpunt. Speelde de hele wedstrijd. Bayern München heeft 50 punten en staat op de tweede positie, terwijl Borussia Mönchengladbach met 21 punten de dertiende positie inneemt. De volgende wedstrijd van Bayern München is op zaterdag 10 februari om 18.30 uur uit tegen Leverkusen in de BayArena. Borussia Mönchengladbach speelt op dezelfde dag om 15.30 uur thuis tegen Darmstadt in het BORUSSIA-PARK.