Duitsland

FC Augsburg - Bayern München

Bayern München heeft de uitwedstrijd tegen Augsburg gewonnen. Bayern München kwam in de eerste helft op een voorsprong van 2-0 en gaf die na rust niet meer uit handen. Uiteindelijk werd het 3-2. Bayern München opende de score na 23 minuten na een doelpunt van Aleksandar Pavlovic. Bayern München vergrootte de marge naar 2-0 net voor het rustsignaal toen Alphonso Davies scoorde, met een assist van Leon Goretzka. Direct na de rust poetste Ermedin Demirovic iets van de achterstand weg voor Augsburg. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Harry Kane en vergrootte de voorsprong. Maar Augsburg had nog tijd voor een extra doelpunt. Demirovic vond het net opnieuw in de 94ste minuut. Augsburg heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Bayern München vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Augsburg dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Bayern München met één doelpunt verschil. Matthijs de Ligt speelde de hele wedstrijd voor Bayern München en kreeg één gele kaart. Jeffrey Gouweleeuw (Augsburg) speelde de hele wedstrijd. Op dit moment heeft Augsburg 21 punten en staat op de twaalfde plaats, terwijl Bayern München met 47 punten op de tweede positie staat. Augsburg speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Bochum in het Vonovia Ruhrstadion, Bayern München treft Borussia Mönchengladbach in de thuiswedstrijd in de Allianz Arena. Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 3 februari om 15.30 uur.