Duitsland

Eintracht Frankfurt - VfL Bochum

Eintracht Frankfurt en Bochum hebben de punten gedeeld in de wedstrijd tussen beide teams in de Bundesliga. De eindstand was 1-1. De thuisploeg begon de wedstrijd goed en nam in de 14de minuut de leiding via Omar Khaled Mohamed Abd Elsala Marmoush, op aangeven van Farès Chaïbi. Moritz Broschinski bracht in de 17de minuut Bochum op gelijke hoogte, met een assist van Kevin Stöger. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. Eintracht Frankfurt heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Bochum één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Eintracht Frankfurt dit seizoen. Donny van de Beek werd in de 21e minuut in het veld gebracht en werd uit de wedstrijd gewisseld in de 84ste minuut voor Eintracht Frankfurt. Eintracht Frankfurt heeft 32 punten en staat op de zesde plek, terwijl Bochum met 22 punten de veertiende plek inneemt. De volgende wedstrijd, op zondag 18 februari, speelt Eintracht Frankfurt om 15.30 uur uit tegen Freiburg in het Europa-Park Stadion. Bochum zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Bayern München. De wedstrijd start om 17.30 uur.