Duitsland

FC Köln - Eintracht Frankfurt

Köln heeft weer eens gewonnen in de Bundesliga. De ploeg versloeg Eintracht Frankfurt thuis met 0-2 in het RheinEnergieStadion. Het is de eerste winst na zes nederlagen. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 67ste minuut tot Faride Alidou scoorde, op aangeven van Dejan Ljubicic, en zo Köln op voorsprong bracht. Jan Thielmann diepte de voorsprong van Köln uit na een assist van Ljubicic, in de 80ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Köln één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Eintracht Frankfurt drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. In de huidige stand heeft Köln 15 punten en staat op de zestiende plaats, terwijl Eintracht Frankfurt met 31 punten op de zesde positie staat. De volgende wedstrijd voor Köln is uit tegen Hoffenheim. De teams staan op zondag 11 februari om 17.30 uur tegenover elkaar. Eintracht Frankfurt neemt het zaterdag 10 februari om 15.30 uur thuis op tegen Bochum.