Duitsland

VfL Wolfsburg - FC Köln

Wolfsburg en Köln hebben zaterdag de punten gedeeld in de Bundesliga. Het duel eindigde in 1-1. Köln nam de leiding in de 37ste minuut via Faride Alidou. Kevin Paredes bracht in de 40ste minuut Wolfsburg op gelijke hoogte, op aangeven van Joakim Mæhle. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Wolfsburg. Wolfsburg heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Köln twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Wolfsburg dit seizoen. Dit betekent dat Wolfsburg op de elfde plek staat met 22 punten en dat Köln op de zestiende plek staat met 12 punten. In de volgende wedstrijd speelt Wolfsburg thuis tegen Hoffenheim. Deze ontmoeting vindt plaats op zondag 4 februari om 15.30 uur. Köln speelt zaterdag 3 februari om 18.30 uur thuis tegen Eintracht Frankfurt.