Spanje

Celta de Vigo - Barcelona

Het was uiteindelijk Celta de Vigo dat zondag thuis tegen Barcelona de wedstrijd in de Primera División heeft gewonnen met 2-1. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Gabriel Veiga Novas scoorde, met een assist van Haris Seferovic. Veiga Novas scoorde nog een keer in de 65ste minuut, met een assist van Carles Pérez. Anssumane Fati Vieira milderde de achterstand van Barcelona met een assist van Ousmane Dembélé, in de 79ste minuut. Maar Barcelona was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1. Celta de Vigo heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Barcelona twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Celta de Vigo dit seizoen. De nederlaag was ook voor Barcelona de vierde nederlaag met één doelpunt verschil. . Frenkie de Jong (Barcelona) speelde de hele wedstrijd.