Spanje

Celta de Vigo - Valencia

De de Primera División-wedstrijd tussen Celta de Vigo en Valencia zondag eindigde met een 1-2 zege voor de uitploeg in het Abanca-Balaídos. De doelpuntenmakers van Valencia waren Kluivert en Mari. Valencia opende de score in de 8de minuut via Kluivert, met een assist van Diego López. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Haris Seferovic gelijk voor Celta de Vigo met een assist van Francisco José Beltrán Peinado. Het beslissende doelpunt voor Valencia werd in de laatste minuten gemaakt door Mari, op aangeven van Dimitri Foulquier. In de laatste vijf wedstrijden heeft Celta de Vigo één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Valencia drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de achtste nederlaag met één doelpunt verschil van Celta de Vigo dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van Valencia met één doelpunt verschil. Justin Kluivert scoorde één goalwerd uit de wedstrijd gewisseld in de 78e minuut voor Valencia. De volgende wedstrijd voor Celta de Vigo is uit tegen Athletic Club. De teams staan op zaterdag 20 mei om 16.15 uur tegenover elkaar. Valencia neemt het zondag 21 mei om 18.30 uur thuis op tegen Real Madrid.