Spanje

Valencia - Villarreal

1 - 1
Expected goals1.2 - 0.7

Valencia en Villarreal hebben de punten gedeeld in het duel tussen beide teams in de Primera División. De eindstand was 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 62ste minuut tot Nicolas Jackson scoorde en zo Villarreal op voorsprong bracht. Samuel Dias Lino maakte gelijk voor Valencia in de 72ste minuut met een assist van Hugo Duro. In de vijf laatste wedstrijden heeft Valencia twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Villarreal twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Valencia dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt Valencia op zondag 14 mei om 14.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Celta de Vigo. Villarreal neemt het zaterdag 13 mei om 18.30 uur thuis op tegen Athletic Club.