Spanje

Cádiz - Celta de Vigo

1 - 0
Expected goals1.7 - 0.6

Cádiz heeft de thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo gewonnen met een doelpunt van Sobrino. Het duel in de Primera División eindigde in 1-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Rubén Sobrino zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Gonzalo Escalante, en Cádiz op voorsprong bracht. Het was de zesde wedstrijd achter elkaar voor Celta de Vigo dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Cádiz twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Celta de Vigo één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Cádiz dit seizoen. De nederlaag was ook voor Celta de Vigo de tiende nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd, op zondag 4 juni om 19.00 uur, speelt Cádiz bij Elche. Celta de Vigo speelt dan thuis tegen Barcelona in het Abanca-Balaídos.